Airconditioning

Bij ons kunt u ook terecht voor uw nieuwe airco 

Tijdens de hete zomers is er niets zo lekker als een verkoeling die een airco te bieden heeft. Onze installaties houden ieder kantoor, kamer of winkel op een aangename temperatuur in een stille installatie voor een fijne woon- werkomgeving.

Onze installatie

Bij elke nieuwe installatie wordt zorgvuldig gekeken naar de mogelijkheden en de beste opties voor u. Wij plaatsen airco’s voor op de wand of in uw systeemplafond voor een mooi aanzicht. En wij zullen periodiek onderhoud plegen zodat uw airco optimaal blijft presteren. 

Meer dan één kamer...

Wilt u meer dan één kamer voorzien van een aircosysteem. Ook dat is bij ons mogelijk met het Multi-split-systeem. Doormiddel van dit systeem houd u zowel de slaapkamer, woonkamer en keuken op een aangename temperatuur. En dat in combinatie met onze design airco’s.

Design airco's...

Onze design airco’s zijn een lust voor het oog en passen in elk interieur. Daarnaast ontvangt u bij elke design airco een intelligente afstandsbediening waarmee u iedere ruimte gemakkelijk kunt bedienen. Ook bevind zich in onze design airco’s een nano-platinum filter die er voor zorgt voor een zeer luchtzuivering die geuren, bacteriën en allergenen effectief uit de kamerlucht filtert. En dat allemaal in een zeer stille unit met een energie-efficiëntieklasse tot A++/A+++. 

Eigenschappen van onze installaties

De ideale temperatuur

Stille installatie

Periodiek onderhoud

Energie zuinig 

Interesse...

Nieuwsgierig of een airco iets voor u is? Of voor nog wat extra informatie? Schroom niet en neem contact met ons op

Neem contact op
adres gegevens

Kruiswijk 18
1761AR, Anna Paulowna

Direct contact
Openingstijden

maandag – vrijdag
07:00 – 17:00

Remote Control app