Elektrotechnische installaties

Elektrotechnische installaties

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw elektrotechnische installaties. Een totaal pakket van ontwerp en aanleggen, tot en met het inspecteren en onderhouden.

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden uw elektrotechnische installaties. Elektrotechniek is een breed vakgebied, waarin vooral duurzaamheid een belangrijk thema is. Denk aan verlichting, toegangscontrole en decentrale opwekking van energie. Hierbij staan technische normen als NEN 1010 en NEN 3140 centraal.

Nieuwbouw en renovatieprojecten zijn specifiek gericht op verbetering: U als klant wenst een duidelijke verhoging van werkcomfort. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om ook de veiligheid en het rendement te verhogen. We zorgen als installatiebedrijf voor een effectief ontwerp en een efficiënte aanleg van elektrotechnische installaties in zowel klein- als grootschalige projecten.

Elektrotechniek is meer....

Het raakt het hele bedrijfsproces en daarmee is elke klantvraag anders. Door ons goed in te leven in de vraag en bedrijfsproces van u als klant, komen we tot een ontwerp dat voldoet aan de wensen van u, de eisen op het gebied van wet en regelgeving, en minimale onderhouds- en gebruikskosten.

Welke elektrotechnische installaties bieden wij aan?

Interesse...

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij aan u kunnen bieden? Schroom niet, neem contact met ons op.  

  Neem contact op
  adres gegevens

  Kruiswijk 18
  1761AR, Anna Paulowna

  Direct contact
  Openingstijden

  maandag – vrijdag
  07:00 – 17:00

  Remote Control app