Elotec

Bij ons kunt u ook terecht voor een Elotec brandalarm. Door middel van het brandalarm kunt u uw hele stal, schuur of kas beschermen tegen rookschade en brand. Door u op tijd te attenderen via het alarm en een melding op uw smartphone.

Hoe werkt het ?

De stalruimte en de schuur worden gecontroleerd door een aspiratie rookdetector, waar lucht uit het hele gebouw door middel van leidingen in de detector gezogen en op brandgassen geanalyseerd wordt. Het principe van detectie geeft u een zeer vroegtijdige waarschuwing, terwijl ongewenste alarmen, onder meer via een speciaal filter, worden geëlimineerd. Dit wordt gecontroleerd door een elektronische filterbewaking die lang voordat het filter met stof en vuil verstopt is, een waarschuwing zal afgeven als de luchtstroom afneemt.

De voordelen

Door over het systeem te beschikken dat het gehele bedrijf bestrijkt zult u altijd gewaarschuwd worden zodra er ergens een brand ontstaat, ongeacht waar het begint of waar u zich bevindt. Het hele systeem is EN54-gecertificeerd en voldoet aan de eisen van de bouwproductrichtlijnen. En heeft een batterijback-up van 72 uren in het geval van een stroomuitval.

Interesse...

Nieuwsgierig of dit systeem iets voor u is? Of voor nog wat extra informatie? Schroom niet en neem contact met ons op

  Neem contact op
  adres gegevens

  Kruiswijk 18
  1761AR, Anna Paulowna

  Direct contact
  Openingstijden

  maandag – vrijdag
  07:00 – 17:00

  Remote Control app