Onderhoud

wij zijn servicegericht en ontzorgt, ook in geval van onderhoud van koelinstallaties en verwarmingsinstallaties. Of het nu gaat om koeltechniek reparatie zoals een koelcel reparatie of koeltechniek onderhoud, de vakmannen Olof Schuur B.V. staan 24/7 voor u klaar.

Waarom kiezen voor onderhoud aan uw cv-ketel?

Langere levensduur; Hierdoor stelt u de aanschaf van een nieuwe  verwarmingsketel uit.

Voorkomt dure reparatiekosten; Cv-ketel onderdelen gaan langer mee bij goed onderhoud.

Voorkomt storingen; Kleine problemen worden opgelost. Zo voorkomt u dat uw cv-ketel op een ongunstig moment uitvalt.

Veiligheid; Reguliere inspecties verhoogt brandveiligheid en verlaagt kans op lekkage van koolmonoxide.

Energiezuinig; Een onderhouden ketel is energiezuiniger. Dit scheelt wel tot 10% op uw energierekening.

Milieuvriendelijk; Met minder CO2 uitstoot en betere verbranding van gas is een goed onderhouden cv-ketel beter voor het milieu.

Waarom kiezen voor onderhoud aan uw koelinstallatie?

Uw koelinstallatie of vriescel moet betrouwbaar en optimaal functioneren, dag en nacht. Goed onderhoud is het behoud van koelinstallaties. Daarom biedt Olof Schuur B.V. professioneel onderhoud. Handig, want onderhoud aan koelinstallaties waarborgt en verlengt de levensduur van uw installatie.

Regelgeving koeltechniek reparatie

Elke eigenaar van een koelinstallatie dient te voldoen aan de Europese en Nederlandse regelgeving m.b.t. milieu, veiligheid en hygiëne. Voor u als eigenaar zijn de F-gassen verordening en de PED (Pressure Equipment Directive) het meest van toepassing. De F-gassen verordening geeft aan dat onderhoud en reparaties uitgevoerd dienen te worden door bedrijven en monteurs die F-gassen gecertificeerd zijn. Deze bedrijven zijn herkenbaar aan het STEK-logo (www.stek.nl).

Gecertificeerde monteurs

Olof Schuur B.V. heeft de benodigde certificaten voor koelcel reparatie in huis en is volledig op de hoogte van alle regelgeving betreffende kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en de uitfasering van schadelijke koudemiddelen.

• Europese F-gassen verordening (voorheen STEK): eisen t.a.v. lekdichtheid van de koelinstallatie
• PED (Pressure Equipment Directive: eisen die de veiligheid van drukapparatuur waarborgen (CE-markering)

Wat te doen bij een storing?

Als u storing heeft, zijn er een aantal dingen die u zelf kunt controleren. Check bijvoorbeeld even of de thermostaat wel goed is ingesteld en of de stekker wel goed in het stopcontact zit. Als u een stroomstoring heeft gehad, dient u even in de meterkast te kijken. Heeft u geen idee waar de storing door veroorzaakt wordt en kunt u het probleem niet oplossen? Bel dan naar ons +31 223 521222.