Over ons

Olof Schuur B.V. is een familiebedrijf die sinds april 1973 als zelfstandig ondernemer ingeschreven staat bij de kamer van koophandel. Het bedrijf is destijds opgericht door Olof Schuur, die zich voornamelijk bezig hield met centrale verwarming en grasmaaiers voor agrarische bedrijven. In 1985 is Peter Rotteveel in dienst getreden. Peter breidde de werkzaamheden uit met een elektrotechnische tak en een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is. In 1990 is Olof Schuur B.V. ATAG Select Dealer geworden.

Sven Schuur is in 1998 mede-eigenaar geworden van Olof Schuur B.V. Door zijn kennis in werktuigbouwkundige installaties heeft dit geleid tot veelvoudige projecten. Tegen de eeuwwisseling komt het ontwerp van een combiblok. Een klimaat-unit die zowel kan verwarmen als koelen, waardoor de cellen voor opslag breder inzetbaar zijn geworden. Ook zien wij de kwaliteiten van gelijkstroomventilatoren en worden de eerste in 2002 al geplaatst.

Door de grote van de projecten en de toename aan klanten heeft Olof Schuur B.V. een nieuw, duurzaam pand gebouwd. In oktober 2014 is het pand in gebruik genomen, zodat Olof Schuur B.V. vooruit kan kijken.

Inmiddels zijn wij niet weg te denken in de agrarische sector en bieden wij veelvoudige werkzaamheden op maat. Dit wordt met een team van circa 30 ervaren werknemers en verschillende mbo en hbo studenten uitgevoerd. Zo kunnen wij alles bieden wat een agrariƫr nodig heeft.