Koeltechniek

Bij Olof Schuur kunt u ook terecht voor uw koel- en vriesinstallatie. Bij ons kunt u volledig vertrouwen op onze kennis en ervaring en zullen er voor zorgen dat uw nieuwe of bestaande installatie optimaal blijft presteren.

Een koel- en vriesinstallatie...

Met onze koel- en vriesinstallaties kunt u bloembollen, bloemen, zaden en groentes bewaren op de juiste temperatuur, waardoor u de kans op ziektekiemen en schimmels zo ver mogelijk beperkt. Door middel van onze installatie zorgen wij voor de juiste ventilatie, warmte en koude om uw product optimaal te bewaren.

Onze installatie...

Bij Olof Schuur bent u aan het juiste adres voor uw koel- en vriesinstallatie. Wij installeren en geven periodiek onderhoud aan uw nieuwe of bestaande installatie. Door middel van onze installaties houdt u uw koel- en/of vriesinstallatie altijd op de gewenste temperatuur. Daarnaast beschikken wij over een besturingssysteem (Olof Schuur Controller) waarmee u alles kan bedienen en in de gaten kunt houden. 

Olof Schuur Controller

Met ons besturingssysteem kunt u uw installatie bedienen en in de gaten houden. Naast een PLC scherm is er ook app voor de Olof Schuur Controller.

Onderhoud

Naast het plaatsen onderhouden wij uw installatie waardoor hij optimaal blijft presteren en niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

De perfecte temperatuur

Met onze installatie heeft u altijd de perfecte temperatuur voor uw product. zo voorkomt u schimmels en bacteriën en blijft uw product het langste goed.

Kwaliteit

Onze installaties worden voorzien van zeer hoge kwaliteit materialen. geplaatst door ervaren monteurs.

Interesse...

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen, schroom niet en neem contact met ons op.

Neem contact op
adres gegevens

Kruiswijk 18
1761AR, Anna Paulowna

Direct contact
Openingstijden

maandag – vrijdag
07:00 – 17:00

Remote Control app