Laadstations

Bij Olof Schuur kunt u ook terecht voor een laadstation van Wallbox voor uw electrische of plug-in hybride auto.

Elektrische en plug-in hybride auto’s worden steeds populairder. Door middel van onze laadstations kunt u thuis uw auto opladen, zo rijdt u nooit meer met een lege accu van huis of werk weg. Met onze Wallbox laadstations krijgt u er nog een mooie app bij waar u van alles mee kan. 

MyWallbox app

Door middel van de MyWallbox app kunt u de status van uw lader zien en uw lader bedienen op afstand. U kunt door middel van de app uw Wallbox zo programmeren dat hij alleen oplaadt wanneer de stroomkosten laag zijn. Daarnaast kunt u altijd de real-time statistieken en de energiekosten in overzichtelijke grafieken bekijken. Naast deze functies kunt u ook meldingen naar uw smartphone en smartwatch laten sturen wanneer uw auto klaar is met opladen, een herinnering sturen voor het inpluggen van de lader of dat er een nieuwe software update is. En dat allemaal in één app.

Zakelijk?

Wilt u zakelijke laadstations. Ook dat is bij ons mogelijk. Door middel van de MyWallbox kunt u alle laders binnen uw bedrijf beheren en rangschikken. Ook kunt u toegang krijgen tot geavanceerde rapportagehulpmiddelen. Ook kunt u een betalingsfunctie activeren op uw laders en de inkomsten overzien in de MyWallbox app en website. Daarnaast ontvangt u een maandelijks gegenereerd verslag. 

Interesse...

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Of nog wat meer informatie? Schroom niet en neem contact met ons op.

Neem contact op
adres gegevens

Kruiswijk 18
1761AR, Anna Paulowna

Direct contact
Openingstijden

maandag – vrijdag
07:00 – 17:00

Remote Control app