Olof Schuur Controller

Olof Schuur Controller

Begin 2017, een start van een nieuw tijdperk op gebied van regeltechniek. De PLC’s van Unitronics, welke door Isotron Systems  worden geleverd, spelen hier een belangrijke rol in. Dit zorgt dat, in combinatie met de begeleiding van een van onze medewerkers, het voor de gebruiker een plezier wordt om met de Olof Schuur Controller aan de slag te gaan. 

Inmiddels worden vrijwel alle projecten gedaan met Unitronics als uitgangspunt. Niet alleen in de klimaattechniek, maar ook voor de aansturing van ventilatoren, het regelen van LED-verlichting in de pluimveesector en de aansturing van transportbanden. 

Remote Control app

Door gebruik te maken van de app kunt u de PLC benaderen met een smartphone of tablet. CO2, relatieve luchtvochtigheid, temperatuur, ventilatoren: alle gegevens zijn in de Remote Control app te vinden.

Heeft u op meerdere plaatsen koelcellen? Dan is de Olof Schuur Controller iets voor u! Gemakkelijk via een app alle koelcellen controleren en dat allemaal op kantoor of misschien wel thuis vanaf de bank. 

Eigenschappen van de OSC

gemakkelijk in gebruik​

Flexibeler kan haast niet

Zo stabiel als een huis​

Betrouwbaar, hoe het hoort!​

Neem contact op
adres gegevens

Kruiswijk 18
1761AR, Anna Paulowna

Direct contact
Openingstijden

maandag – vrijdag
07:00 – 17:00

Remote Control app