Onderhoud

Onderhoud

Waarom onderhoud aan uw koelinstallatie?

Uw koelinstallatie of vriescel moet betrouwbaar en optimaal functioneren, dag en nacht. Met goed onderhoud behoud u langer uw koelinstallatie. Wij streven naar een langere levensduur van uw koelinstallatie en bieden professioneel onderhoud aan.

Koeltechniek regels...

Voor u als koelinstallatie eigenaar zijn het F-gassen besluit en de PED (Pressure Equipment Directive) het meest van toepassing. Het F-gassen besluit geeft aan dat onderhoud en reparaties uitgevoerd dienen te worden door bedrijven en monteurs die F-gassen gecertificeerd zijn. Wij zijn STEK gecertificeerd en         F-gassen gecertificeerd.

onderhoud aan cv-ketels

Onderhoud is een belangrijk aspect als u uw cv-ketel zo goedkoop mogelijk wilt laten functioneren. Onze monteurs zijn specialist in het onderhouden van cv-ketels, maar waarom kiest u voor onderhoud aan uw cv-ketel?

 • Een langere levensduur; Hierdoor stelt u de aanschaf van een nieuwe verwarmingsbron uit.
 • Het voorkomen van dure reparatiekosten; Cv-ketel onderdelen gaan langer mee bij goed onderhoud.
 • Het voorkomen van storingen; De problemen worden opgelost.
 • Veiligheid; Regulier onderhoud en inspecties verhogen de brandveiligheid en verlaagt kans op lekkage van koolmonoxide.
 • Kosten besparend; Een goed onderhouden cv ketel kan tot 10% besparen op uw energierekening.
 • Duurzaam; Met minder CO2 uitstoot en een betere verbranding van gas, is een goed onderhouden cv-ketel duurzamer.

Onze onderhoud service...

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud aan verschillende installaties. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij uw installatie meenemen in onze onderhoudsplanning. Dat kan zowel eenmalig als periodiek. Dit doen wij op regiebasis en hebben dus GEEN vast tarief, u zult een factuur ontvangen voor het materiaal en de gemaakte manuren. Daarentegen hanteren wij geen voorrijdkosten. Ook beschikken wij over een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is voor problemen of storingen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Voor meer informatie met betrekking tot de tarieven, storingsdienst of het onderhoud zelf, kunt u contact met ons opnemen door te bellen of het onderstaande formulier in te vullen.

Onderhoud nodig?

Een cv-ketel, warmtepomp of koelinstallatie. De monteurs zorgen dat uw installatie weer optimaal functioneert. Neem contact op voor een onderhoudsbeurt.  

Contactformulier


  Neem contact op
  adres gegevens

  Kruiswijk 18
  1761AR, Anna Paulowna

  Direct contact
  Openingstijden

  maandag – vrijdag
  07:00 – 17:00

  Remote Control app