Over ons

Waarom wij?

Ervaren team

Wij maken al meer dan 45 jaar innovatieve installaties op elektrotechnisch-, koeltechnisch-, verwarmingstechnisch- en werktuigbouwtechnisch vakgebied.

installatie specialist

Samen met u maken we een plan waarmee er rekening wordt gehouden met al uw behoeften.

Gecertificeerd en verzekerd

Wij voldoen aan de hoogste normen en standaarden en we gebruiken alleen gecertificeerde producten.

Concurrerende prijzen

U ontvangt producten en services van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen.

Hallo!

We zijn een installatiebedrijf en vinden het belangrijk om innovatieve installaties te maken. We ontwerpen daarom ook zelf de installaties in overleg met u en volgens uw wensen.

Door de diverse werkzaamheden hebben wij een scala van complexe installaties ontworpen en geplaatst.

1 +
Klanten
1
Locatie
1 +
Medewerkers
1
Jaar

Familiebedrijf

Twee generaties tot nu toe...

In 1973 richtte mijn vader Olof Schuur B.V. op, met één groot doel: hoogwaardige centrale verwarming en grasmaaiers onderhouden en aanbieden aan agrarische bedrijven.
In 1985 is het bedrijf verder uitgebreid met een elektrotechnische tak en een storingsdienst. Het draait allemaal om service en een goede en veilige productkeuze. We zijn trots op ons werk en we gaan bij u of op kantoor niet anders te werk dan bij onszelf. We vinden ons werk belangrijk, en dat laten we merken.

Al twee generaties lang scholing, begeleiding, training, ontwikkeling en ervaring. We zijn een familiebedrijf en we behandelen u ook als familie. Elk verzoek wordt met evenveel zorg en vakkundigheid benaderd.