Werken bij Olof Schuur

Wordt jij onze nieuwe collega?

Bij Olof Schuur werk je bij een ambitieus en innovatief installatiebedrijf. Wij bieden je een zeer uitdagende baan. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en alle ruimte om jouw kennis en ervaring te benutten in afwisselende werkzaamheden.

 

We altijd op zoek naar nieuwe talent. Of je nou ambitie hebt in de installatietechniek of al jaren ervaring hebt. We gaan graag met je in gesprek om te bespreken wat jouw wensen zijn. Staat jou beoogde functie niet tussen de vacatures hieronder? Je bent altijd vrij om een open sollicitatie te sturen naar info@olofschuur.nl

Vacatures

Monteur Elektrotechniek

Als allround elektromonteur ga je aan de slag met elektronische installaties. En kijken wij graag naar mogelijke opleidingen en cursussen om verder te leren

 

Monteur Koeltechniek

Als koelmonteur ga je aan de slag met het maken, repareren en onderhouden van koelingen. En kijken wij graag naar mogelijke opleidingen en cursussen om verder te leren.

Monteur Service en Onderhoud: Verwarming

Als monteur service en onderhoud ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van services aan klimaatinstallaties. Je bezoekt particulieren en bedrijven. 

Dikwandig CV Monteur

Als dikwandig cv monteur ben je dagelijks bezig met het aanleggen en onderhouden van grote verwarmingsinstallaties, technische ruimtes en dikwandig leidingwerk, voor zakelijk en particulier.

Technicus SCIOS Scope 1

Als Technicus Periodiek Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden aan installaties die vallen onder SCIOS scope 1

Stagiair

Stages zijn een prachtige manier om te ontdekken of een loopbaan binnen de installatiebranche bij jou past. Van een snuffelstage tot een afstudeeropdracht, het kan bij ons.

 

 

Werkvoorbereider Installatietechniek

Kun je goed organisatorisch werken, ken je de regels en kun je overzicht houden? Je werkt veel op kantoor, maar bent ook vaak op de bouw of op project te vinden.

 

Kom je bij ons werken?