Zonne-energie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe zonnepanelen.

Zonnepanelen zijn een duurzame manier om groene stroom op te wekken. Meteen na de installatie begint u met besparen en helpt u mee aan een betere wereld.

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn platen die een deel van de fotonen uit het licht opvangt met fotovoltaïsche cellen. Die cellen zetten licht om in elektriciteit. De zonne-energie die zo wordt opgevangen is een vorm van duurzame energie en is dus goed voor mens en milieu. 

Wat is een omvormer?

Omvormers zorgen ervoor dat de gelijkstroom (DC) die hij van de zonnepanelen ontvangt word omgezet in wisselstroom (AC). Waardoor de elektriciteit gebruikt kan worden voor alles wat stroom nodig heeft in uw huis, en de rest terug geleverd kan worden aan het elektriciteitsnet.

De voordelen van onze installatie...

Goed voor het millieu

Door middel van onze zonnepanelen helpt u mee aan een beter milieu door gebruik te maken van zelf opgewekte groene stroom.

Geld besparend

Met uw nieuwe zonnepanelen wekt u zelf groene stroom op en zullen uw stroomkosten een stuk lager liggen.

Overzichtelijke app

Door middel van onze omvormers bieden wij u een overzichtelijke app voor op uw smartphone waarmee u uw opbrengsten terug kan vinden.

Totale installatie

Wij regelen de totale installatie waardoor u enkel ons hoeft in te schakelen en er dan niet meer naar hoeft om te kijken.

Neem contact op
adres gegevens

Kruiswijk 18
1761AR, Anna Paulowna

Direct contact
Openingstijden

maandag – vrijdag
07:00 – 17:00

Remote Control app