Verwarming

Verwarming

De keuze voor een verwarmingssysteem bepaalt voor een belangrijk deel uw woon/werk comfort, zeker als het buiten kouder is. Met nieuwe systemen, zoals vloerverwarming, warmtepompen, en slimme thermostaten, kan de energierekening flink dalen, waardoor u financieel goedkoper uit bent. Wij zorgen voor slimme oplossingen, zo is verspilling van geld niet nodig!

Warmte-afgevers

Vloerverwarming

Het verwarmen van de vloer wordt steeds vaker verkozen boven verwarming met radiatoren. De temperatuur van de vloeistof in vloerverwarming ligt lager dan die in een cv-systeem met radiatoren.
Ook voor de mensen die graag warme voeten hebben of mensen met een allergie kan vloerverwarming echt een uitkomst bieden.

Slimme verwarming

Veel moderne verwarmingssystemen zijn direct of met behulp van een slimme thermostaat via de smartphone aan te sturen. Op die manier kunt u onderweg uw centrale verwarming aanzetten, zodat het thuis lekker warm is zodra u thuiskomt.

Naast warmte-afgevers plaatsen wij ook warmte-opwekkers. Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden met ieder haar voor- en nadelen:

warmteopwekkers

Warmtepomp

Tegenwoordig zijn warmtepompen erg populair. Er zijn verschillende manieren waarop een warmtepomp uw woning kan verwarmen. Bijvoorbeeld een lucht-lucht warmtepomp of een lucht-water warmtepomp. Er zijn ook warmtepompen die warmte onttrekken aan onderliggende aardlagen, om dit via een aantal stappen aan uw woning af te geven.

Cv-ketel

In een cv-ketel wordt water door een gasbrander verwarmd. Door middel van buizen wordt dit warme water vervolgens door de woning gepompt, richting radiatoren of vloerverwarming.
Het systeem wordt door middel van één of meerdere (slimme) thermostaten aangestuurd.

Neem contact op
adres gegevens

Kruiswijk 18
1761AR, Anna Paulowna

Direct contact
Openingstijden

maandag – vrijdag
07:00 – 17:00

Remote Control app