Warmtepomp

Bij Olof Schuur bent u aan het juiste adres voor uw nieuwe warmtepomp.

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is de perfecte duurzame vervanger van de gaskachel. Door de warmte uit de buitenlucht te halen, verwarmt hij je huis en zorgt hij ervoor dat u warm kunt douchen. Naast verwarmen en uw huis voorzien van warm water kunnen onze warmtepompen ook uw huis koelen. 

Onze warmtepompen...

Onze warmtepompen zijn de stilste in zijn klasse en hij zit in een compact design. Daarnaast zijn onze warmtepompen zo gemaakt dat ze goed kunnen combineren met onze zonnepanelen en eventueel ook met uw zonnecollectoren. Met de warmtepompen komt u ook in aanmerking voor een subsidie(ISDE) waardoor u er nog geld voor terug krijgt, afhankelijk van het vermogen kan dat wel oplopen tot € 2.400.  Onze warmtepompen kunnen verwarmen bij -20° tot +35° en hij kan koelen bij +10° tot +43°.

Waarom bij ons?

De achtertuin, voortuin of toch liever op het dak. Bij ons is alles mogelijk. Wij plaatsen en installeren de warmtepomp waardoor u er niet meer naar hoeft om te kijken. En wij zullen bij elke nieuwe installatie nauwkeurig kijken wat de beste optie(s) voor u zijn. Ook zullen wij uw warmtepomp periodiek onderhoud geven waardoor hij optimaal blijft presteren.

Interesse...

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij u? Of wilt u nog wat informatie? Schroom niet en neem contact met ons op. 

Neem contact op
adres gegevens

Kruiswijk 18
1761AR, Anna Paulowna

Direct contact
Openingstijden

maandag – vrijdag
07:00 – 17:00

Remote Control app