Werken bij Olof Schuur B.V.

Olof Schuur BV is een innovatief en ambitieus installatiebedrijf. We zijn enorm aan het groeien en op zoek naar versterking op verschillende vlakken. Waaronder:
* Hoofdmonteur
* Allround elektromonteur
* Koelmonteur
* Onderhoudsmonteur
Nieuwsgierig geworden? Bekijk al onze vacatures en solliciteer direct of neem contact met ons op.

Een regelsysteem voor al uw installaties

Gebruiksvriendelijk, stabiel, flexibel en betrouwbaar. Dat zijn de eigenschappen van onze Olof Schuur Controller (OSC). 

Onze diensten

Ontwerpen
en calculeren

Ervaring in het ontwerpen en calculeren van installaties voor nieuwbouw, renovatie of duurzame projecten.

Installeren

Eenvoudig of complex, daar draaien we onze handen niet voor om. Installaties van hoge kwaliteit, dit in combinatie met gecertificeerde werknemers zorgt voor een uitstekend eindresultaat!

Onderhouden
en keuren

Niets gaat onze onderhouds-, en keuringsmedewerkers te ver. Ze onderhouden en keuren uw installatie volgens de geldende voorschriften en geven u vakkundig advies.

Is een carrièreswitch aanstaande?

Als snel groeiende onderneming zijn wij altijd op zoek naar een leergierig, zelfstandig en flexibel persoon. Zijn dit eigenschappen die jij bezit? Schroom niet en bekijk onze carrièrekansen. Staat je droombaan er niet bij, stuur dan een open sollicitatie.

Over ons

In 1973 richtte mijn vader Olof Schuur B.V. op, met één groot doel: hoogwaardige centrale verwarming en grasmaaiers onderhouden en aanbieden aan agrarische bedrijven.  

In 1985 is het bedrijf verder uitgebreid met een elektrotechnische tak en een storingsdienst. Het draait allemaal om service en een goede en veilige productkeuze. Wij zijn trots op ons werk en we gaan bij u of op kantoor niet anders te werk dan bij onszelf. We vinden ons werk belangrijk, en dat laten we merken.

Sven Schuur

Neem contact op
adres gegevens

Kruiswijk 18
1761AR, Anna Paulowna

Direct contact
Openingstijden

maandag – vrijdag
07:00 – 17:00

Remote Control app